Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г. Завършва медицина към

...
Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г. Завършва медицина към
Коментари Харесай

Кой е Асен Меджидиев - служебен министър на здравеопазването?

Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 година Завършва медицина към Висшия медицински институт в София през 1994 година

В началото на професионалното си развиване работи като лекар-ординатор в Отделение по белодробни заболявания на Пета градска клинична болница. В интервала 1995 година -2011 година е УНГ експерт и бронхоскопист към Клиника по оториноларингология и лицево-челюстна хирургия на УМБАЛ " Св. Анна ". През 2010 година приключва и висше обучение по Здравен мениджмънт към Медицинския университет в София.

От 2012 година е част от екипа на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". Създава и управлява първото поделение по УНГ заболявания в лечебното заведение и инициира Националната стратегия „ Детско здраве „ Пирогов “ за осъществяване на високоспециализирани профилактични прегледи в страната. 

Д-р Меджидиев има редица изявления на тематика УНГ и бронхология в български и интернационалните издания. Взима присъединяване във конгреси и конгреси в страната и чужбина. Има извършени специализации в Германия, Хърватия и Швейцария. Член е на Българския лекарски съюз (БЛС), като от 2018 година е ръководител на УС на Столичната лекарска гилдия към БЛС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР